Adriana Machnacz
Właścicielka "Młynu Gąsiorowo"
Od 11 lat związana zawodowo z gastronomią i turystyką wiejską. Właścicielka obiektu turystyki wiejskiej „Młyn Gąsiorowo”. Zainicjowała powołanie Stowarzyszenia Krzewienia Kultury Wiejskiej „Gąsiorówka”, w którym jest prezesem zarządu.

Z wykształcenia ekonomistka, socjolożka i specjalistka turystyki wiejskiej. Ukończyła studia na kierunku turystyka wiejska na Akademii Humanistycznej im. A. Gieysztora w Pułtusku. Studiowała również komunikację społeczną na wydziale socjologii Uczelni Warszawskiej im. M. Skłodowskiej – Curie.

Pasjonatka dziedzictwa kulturowego Mazowsza. W swojej Gospodzie działającej w ośrodku „Młyn Gąsiorowo” promuje kuchnię regionalną północnego Mazowsza przygotowywaną wg dawnych sposobów i dawnych receptur pozyskiwanych lokalnie. Kuchnia ośrodka Młyn Gąsiorowo została dwukrotnie nagrodzona nagrodą PERŁA przyznawaną przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego za najlepsze potrawy regionalne.

Za sukcesy w turystyce wiejskiej, Młyn Gąsiorowo otrzymał certyfikat „Najlepszy Produkt Turystyczny Województwa Mazowieckiego” za 2017 rok przyznawany przez Mazowiecką Regionalną Organizację Turystyczną.

WYSTĄPIENIA

Program VI Forum Promocji Turystycznej
23 października w hotelu Polonia Palace poruszymy tematy: promocji MICE, turystyki zimowej, marketingu miejsc turystycznych różnego rodzaju i turystyki w Polsce jako produktu spakietowanego
ZAINTERESOWANY?

DOŁĄCZ DO NAS